Betonarbejde i Store Heddinge, Haslev, Køge

Har du brug for en entreprenør der kan hjælpe dig med betonarbejde i Store Heddinge, Køge, Haslev eller andre steder på Sjælland? Så kan du med fordel overlade opgaven i vores trygge og kompetente hænder. Vores erfaring med jord og betonarbejde strækker sig over flere år. Dette gør os til den optimale løsning når du leder efter professionel hjælp til støbning af fundament, gulv, sokkel osv.

Skal du bruge professionel hjælp, så giv os et kald i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Alle former for betonarbejde

Betonarbejde er et bredt begreb der dækker over et hav af ydelser. Vi har derfor samlet en kort liste over opgaver vi ofte udføre inden for dette fag.

  • Støbning af fundament
  • Støbning af sokkel
  • Støbning af trappe
  • Støbning af gulv
  • Betondæk
  • Indkørsel

Dette er blot et udvalg af vores mange ydelser. Har du en betonopgave der ikke falder ind under ovenstående er du stadig velkommen til at kontakte os. Vi kan uden tvivl hjælpe dig så tøv ikke med at give os et kald.

kvalitetsarbejde

Uanset hvad opgaven omhandler er det vigtigste for os at udføre et ordentligt stykke arbejde der er tilfredsstillende for vores kunder. Du kan derfor altid regne med et produkt i højeste kvalitet fra os.

Hvad koster betonarbejde?

Som sagt er begrebet meget bredt og omhandler en masse forskellige ydelser. Disse ydelser variere meget i størrelse og arbejdstimer. Derfor kan vi først give dig en rimelig pris når vi kender til specifikationerne omkring din opgave.

Kontakt os i dag

Skal vi stå for din opgave? Så kontakt os i dag, enten ved at ringe til Mikkel på tlf. 50 95 00 50 eller Kim på tlf. 20 14 40 14.

Passer det dig bedre at sende en mail kan du også skrive til os via e-mail: mikkel-hojklint@hotmail.dk, kh@kim-hojklint.dk eller direkte gennem vores kontaktformular her på siden. Send os en beskrivelse af opgaven og din kontakt information. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på betonarbejdet.