Kloakarbejde i Køge, Haslev og Store Heddinge

Som kloakmester udføre vi alle former for kloakarbejde i byer samt i det åbne land. Så står du overfor en separering af kloak og spildevand eller andet kloak relateret, løser vi gerne opgaven.

Vi holder til i Store Heddinge men hjælper gerne med kloakarbejde i Haslev, Køge og resten af Sjælland. Så står du og mangler en dygtig kloakmester kan du trygt overlade ansvaret til os.

Kontakt os i dag for et godt tilbud

TV-inspektion af kloak

Hos Kim Højklint tilbyder vi alt inden for kloakarbejde og har speciale i at identificere problemer i kloaksystemer ved hjælp af TV-inspektion. Det giver os mulighed for at identificere hvilken tilstand din kloak er i og hvor der evt. skal udføres kloak reparation. Vi kan også udføre en rapport over problemet og tilstanden, som du kan bruge til dit forsikringsselskab. Vi hjælper også med et til på reparation, så dit forsikringsselskab kender omfanget af opgaven og du lettere kan få dækket udgifterne.

Rottespærre i kloak og afløb

Vi tilbyder også opsætning af rottespærre til almindelige husstande, så du undgår at få rotter. Vi kan ikke komme udenom at rotterne lever i bedste velgående i vores undergrund og systemer, så vi kan kun begrænse dem i at trænge i i dit kloaksystem med en monteret rottespærre.

vi tilbyder

Vi tilkobler både til kommunal ledning, men har også erfaring med at etablere pileanlæg, siveanlæg og minirensningsanlæg.

Vi udfører også opgaver som bl.a.:

  • Reparation af kloakbrud
  • Etablering af omfangsdræn og faskiner
  • Montering af rottespærre
  • Kloakering af nye grunde
  • ​Og meget meget mere.

​​Vi står altid klar til at rykke ud til opgaver af enhver art, og har du brug for rådgivning eller lignende er du også meget velkommen til at spørge os.

Kloakarbejde til konkurrencedygtige priser

Prisen på kloakarbejdet vil altid afhængig af hvor kompleks og langvarig opgaven er. Dette kan naturligvis variere meget fra den ene opgave til den anden. Samtidig kan det være svært at forudsige før vi ved præcis hvad problemet er.

Vi kan undersøge problemet hurtigt med en TV-inspektion, men viser det sig at være et mere omfattende problem end først antaget, kan det være nødvendigt at grave kloaksystemet op for at udbedre fejlen eller skaden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at give vores kloakmester Mikkel Højklint et kald. Efter en beskrivelse af problemet, kan vi muligvis give en pris på arbejdet med det samme. Ved du ikke hvad problemet er kommer vi naturligvis ud og ser på problemet, så vi kan give dig en ordentlig pris.

Mangler du en kloakmester i Store Heddinge, Haslev eller Køge?

Har du brug for en dygtig kloakmester til at udføre dit kloakarbejde i Store Heddinge, Haslev, Køge eller andre omkringliggende områder på Sjælland, så giv vores Kloakmester Mikkel Højklint et kald på telefonnummeret 50 95 00 50 eller send en besked til e-mail mikkel-hojklint@hotmail.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden