Vognmand i Store Heddinge, Haslev, Køge

Som vognmand kan vi løse en lang række opgaver inden for vognmandskørsel i Store Heddinge, Haslev, Køge og resten af Sjælland.

​​Med vores 4 aks. lastbil der er udstyret med en bagmonteret kran løser vi mange opgaver indenfor kran/grab kørsel, og har desuden forskellige containere samt kærre og maskintrailer til at løse jeres opgave. Står du og mangler en vognmand? Så kontakt os i dag.

Giv os et kald og hør nærmere

​Vi udfører bl.a. opgaver som:

  • Kran/grab kørsel
  • Salg og levering af materialer
  • Levering og afhentning af containere
  • Maskintransport
  • Transport af byggematerialer

Rutineret og erfaren vognmand

Skal du bruge hjælp til vognmandskørsel er Kim Højklint manden til arbejdet. Kim har i flere år hjulpet kunder med vognmandskørsel af den ene eller den anden type, og har altid leveret med fokus på at tilfredsstille kunderne. Som vognmand er han meget rutineret, effektiv og fleksibel, og vægter pålidelighed utroligt højt. Så leder du efter en vognmand der klare opgaven til fulde og til tiden, så er vores vognmandskørsel servicen for dig.

Har du spørgsmål til vognmandskørsel?

Hvis du har nogle spørgsmål til os angående vores vognmandskørsel er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om behovene til din opgave. Som nævnt udføre vi en bred vifte af opgave inden for vognmandskørsel. Og har du en opgave, kan vi uden tvivl være til stor hjælp.

Mangler du en vognmand?

Ligge du inde med en opgave der kræver en effektiv og pålidelig vognmand? Så giv vores vognmand Kim et kald hurtigst muligt på tlf. 20 14 40 14 og få en snak med Kim om din opgave. Alternativt kan du også skrive en besked til os via vores kontaktformular herunder eller skriv direkte til Kim gennem e-mail kh@kim-hojklint.dk.

Vi glæder os til at hører fra dig og hjælpe med din opgave.