Jordarbejde i Store Heddinge, Haslev, Køge

Jordarbejde er starten på ethvert byggeprojekt der starter helt fra bunden af. Skal du have bygget nyt hus er udgravning en essentiel nødvendighed før vi begynde på betonarbejdet med støbning af fundament og lægning af kloak. Man skal først have udført en byggemodning af grunden.

Har du brug for hjælp med jordarbejde i Store Heddinge, Haslev eller Køge omegn? Vi kører i størstedelen af Sjælland, og hjælper da også gerne med dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud

Udgravning til byggemodning

Byggemodning af en grund er at gøre den byggeklar. Dette vil sige at der anlægges veje, kloak og fremføres vand og el. Byggemodne grunde har deres eget matrikelnummer, og “eksistere” derfor i kommunens lokalplaner og oversigter. Med en lokalplan, er grunden også fastsat med hensyn til hvad der er tilladt på grunden.

Som entreprenør og kloakmester kan vi hjælpe dig fra starten med jordarbejde og nødvendige udgravninger og hele vejen til støbning af fundamentet.

Alle former for jordarbejde

Uanset hvilken type jordarbejde der er tale om står vi altid klar til at hjælpe. Vores mange års erfaring med jordarbejde har givet os de rette kompetencer til at påtage selv de mest vanskelige opgaver inden for faget. Skal have foretaget en udgravning til støbning af fundament, lægning af kloak, terrænregulering til haven eller noget helt fjerde på Sjælland? Så er vi det optimale valg.

Få et uforpligtende tilbud på jordarbejde

Ønsker du at vi skal stå for dit jordarbejde er du velkommen til at kontakte vores entreprenør Kim på tlf. 20 14 40 14 for en samtale om opgavens omfang. Vi giver et uforpligtende tilbud på opgaven så snart vi har en idé om opgavens omfang. På den måde kan du få arbejdet udført til en rimelig pris.

Passer det dig bedre at skrive en mail kan ud også gøre det. Send en mail til kh@kim-hojklint.dk med en beskrivelse af opgaven og dine behov samt kontakt information. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med en konkurrencedygtig pris.